Innostuksia arjesta ja juhlasta

Klikkaa otsikkoa ja pääset lukemaan bloggauksen!

Asiantuntijan poluilla sieniretkellä (11.9.2016)  
"Viikonlopun sieniretki osoittautui urapoluksi tai ainakin urapolun aluksi." Innostuksia työstä, bloggaamisesta ja sukista (7.9.2016)
"Väitän, että varsinkin asiantuntijatyössä jokaisella on ainakin ollut se polte ja into siihen asiantuntijuuteen, missä toimii. Minne se säkenöinti sitten tuntuu monelta hukkuvan, kun on kasvanut noviisista asiantuntijuuden "hierarkian huipulle" ?"

Suorittamista ja pystyvyyttä 29.4.2016
"Oman toimijuuteni apuna käytän esimerkiksi jo mainitsemaani ryhmäpainetta, mutta mitkä olisivat niitä juttuja, joita työstää ja tekee, vaikkei tiedossa ole mitään painetta, palkintoa tai vastaavaa? Ja jotka eivät perustu esimerkiksi perustarpeisiin ja silti jokin pakottaa toimimaan? Mikä on sellaista, johon uskon pystyväni - siis ihan vain pystyn?"
Mitä minä ajattelinkaan (2.3.2016)
"Facebook-viesti ystävälle helmikuun alussa 2016"


"Liikuttavan ja upean musiikin lisäksi kiinnitin huomiota heidän ammattitaitoonsa, joka on vuosien tulosta. Uteliaisuuttani googlasin heitä ja heidän uraansa. Teemu on saavuttanut suosiota tangokuninkaana, mutta Saaran ura ei ole ehkä auennut ihan niin täysillä kuin voisi kuvitella. Häntä on kuvattu periksiantamattomaksi, määrätietoiseksi ja omaehtoiseksi. Ihan niin kuin itseensä uskova ja aito ihminen voi vain olla. Nostan hattua ja toivon vienosti, että minusta löytyy omien kiinnostusteni eteenpäin viemiseksi sama palo!"
Yksi iso OneNote (8.2.2016)
"Olen miettinyt pääni puhki, mikä olisi minun teemani bloggaamisessa, koska ”blogin aiheen ei kannata olla liian laaja”. Tästä blogista tulee yksi iso ”OneNote”. Se kertoo loistamaan sytyttävän työelämän etsimisestä -yksinkertaisesti toimijuudesta, osallisuudesta, osallistumisesta, voimaantumisesta ja mahdollisuuksista."Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Periksiantamattomuus - mallia Saara Aallosta

Voisiko vakituisessa työssä oleva olla työelämän nomadi?

Yksi iso OneNote